Kecskeméti sörözők: ismerje meg a hírös város kocsmakultúráját!

A kecskeméti pubok, sörözők és bárok kellemes hangulattal, széles választékkal és kedvező árakkal várják a kocsmakultúra szerelmeseit.

Tovább

Sportolási lehetőségek a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban

Ha Kecskeméten jár, és aktív kikapcsolódásra vágyik, ne hagyja ki a Benkó Zoltán Szabadidőközpontot! Ez a modern létesítmény számos sportolási és szórakozási lehetőséget kínál az egész család számára. Ha pedig szállásra is szüksége van, a központ közelében található kecskeméti szállodánk, amely kényelmes és hangulatos lehetőségeket kínál.

Tovább

Kecskeméti Rajzfilmstúdió: a magyar animáció ékköve

A Kecskeméti Rajzfilmstúdió a magyar kulturális színtér elismert szereplője; évtizedek óta gazdagítja alkotásaival a hazai és nemzetközi filmvilágot.

Tovább

A Leskowsky Hangszergyűjtemény és a Bozsó Gyűjtemény

Ha kulturális élményekben gazdag kikapcsolódást tervez, látogassa meg Kecskemét igazi gyöngyszemeit, a Leskowsky Hangszergyűjteményt és a Bozsó Gyűjteményt!

Tovább

A Kecskeméti Planetárium és egy kis csillagközi túra

A Kecskeméti Planetárium mindössze fél óra sétára van szállodánktól, és ha elfogadja tippünket, egy csillagközi túrává varázsolhatja ezt az utat!

Tovább

Tekintse meg a kecskeméti Katona József Nemzeti Színház előadásait

Ha Kecskeméten szállást keres, ami kényelmes, stílusos, és ideális kiindulópont a város felfedezéséhez, válassza a Hotel Centralt!

Tovább

Kecskemét, a szecesszió alföldi városa

Kecskeméti látnivalók a főtéren, városnézés

Kecskeméti szállodából többet is talál, de ha igazán jót keres, akkor foglaljon a Hotel Centralba! Töltsön el néhány éjszakát egy exkluzív helyen!

Tovább