Sportolási lehetőségek a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban

Kecskeméti szállodánk ideális választást jelent azoknak, akik üzleti vagy szabadidős célból látogatást tesznek a városban.

Ha Kecskeméten jár, és aktív kikapcsolódásra vágyik, ne hagyja ki a Benkó Zoltán Szabadidőközpontot! Ez a modern létesítmény számos sportolási és szórakozási lehetőséget kínál az egész család számára. Ha pedig szállásra is szüksége van, a központ közelében található kecskeméti szállodánk, amely kényelmes és hangulatos lehetőségeket kínál.

Sportolási lehetőségek a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban

Kültéri fitnesz és street workout pálya: A szabadidőközpont kültéri fitnesz és street workout pályákkal rendelkezik, ahol a vendégek számos edzéslehetőség közül választhatnak. Legyen szó kardió- vagy súlyzós edzésekről, itt mindenki számára található megfelelő eszköz, amivel átmozgathatja az egész testét.

Futópályák: A Benkó Zoltán Szabadidőközpontban három kimért futókör – az 1.000 méteres Csatorna kör, a 2.770 méteres Tó kör és a 3540 méteres Iustitia kör – található, valamint számtalan futóösvény is várja a sportolni vágyókat, ahol élvezhetik a mozgás örömeit. A futás kiválóan alkalmas az egész test edzésére és az állóképesség javítására, így mindenképp ott a helye a legjobb sportágak között.

Sportpályák: A szabadidőközpont területén található sportpályák ideálisak strandfocira-, kézilabdára és -röplabdázásra is, de kosárlabdázásra is van lehetőség. Ezek a pályák lehetőséget nyújtanak a vendégek számára, hogy hódoljanak a csapatsportok iránti szenvedélyüknek, barátokat szerezzenek, vagy épp a barátaikkal töltsenek el egy „mozgalmas” délutánt.

Wakeboard-pálya: A wakeboard egy, a vízisíhez hasonló extrém sport, amelynél a vontatást nem hajó, hanem egy kötélpálya végzi, így zajjal nem, csupán a vízen történő suhanással és euforikus érzéssel jár. Természetesen ez is kipróbálható a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban, ám fontos, hogy csak külön belépő megváltása után.

Kecskeméti jégpálya: A Benkó Zoltán Szabadidőközpontban található a város jégpályája, amely 20×40 méteres nagyságú és fedett, vagyis védett az időjárási viszontagságoktól. Lényeges, hogy a pálya alapvetően a jégkorong szakosztály edzéseire szolgál, ám a nagyközönség is látogathatja a kijelölt időszakokban.

Egyéb lehetőségek: A Benkó Zoltán Szabadidőközpont ezeken kívül rendelkezik játszótérrel, túraútvonalakkal, de strandolásra, horgászatra, bográcsozásra és sütögetésre is lehetőséget biztosít.

Miért érdemes kecskeméti szállodánkban megszállni?

Amennyiben szeretné meglátogatni a Benkó Zoltán Szabadidőközpontot, érdemes olyan kecskeméti szállást választani, amely közel helyezkedik el hozzá. A Hotel Central Önt is várja tágas és jól felszerelt szobákkal!

Mivel kecskeméti szállodánk központi elhelyezkedésű, így számos látnivalót és szórakozási lehetőséget egyszerűen, akár néhány perc alatt is elérhet, így természetesen a Benkó Zoltán Szabadidőközpontot, vagy épp a Kecskeméti Rajzfilmstúdiót, amely érdekes és szórakoztató programot kínál a gyerekek és felnőttek számára egyaránt.

Kecskeméti szállásunk személyzete mindent megtesz annak érdekében, hogy vendégeiknek kellemes itt tartózkodást biztosítson, amihez hozzájárul, hogy közel található a város főbb látnivalóihoz és turisztikai helyszíneihez is, így könnyedén felfedezhetik a város nevezetességeit és kulturális értékeit.

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretne nálunk szobát foglalni, illetve, ha kérdése lenne a Benkó Zoltán Szabadidőközponttal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!